THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

maanantai 14. helmikuuta 2011

Kuulokehommiin?

Olen huomannut kuuntelevani vinyyliä useimmiten kuulokkeilla. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että vinyylitouhut vaativat rauhoittumista ja keskittymistä itse asiaan. Näin ollen homma täytyy hoitaa iltaisin lasten mentyä nukkumaan. Tällöin taas äänenvoimakkuus olisi pidettävä pienenä, koska lasten huoneet ovat heti olohuoneen vieressä.

Ajattelinkin siirtää levysoittimen entistä rauhallisempaan paikkaan ja perustaa musahuoneen olkkarin toisella puolella sijaitsevaan huoneeseen, joka toimii meillä yhdistettynä työhuoneena, vierashuoneena sekä kirjastona. Lisäksi huoneessa on piano, joten kyseessä on aikamoinen monitoimitila.

Huoneeseen on tulossa myös uusi hylly vinyylilevyjä varten. Tähän tarkoitukseen Ikean Expedit-sarjan hyllyt ovat hyväksi havaittuja todella edullisesta hinnastaan huolimatta.


2x2-kokoisella Expeditillä pääsen varmasti hyvin alkuun, koska hyllyyn mahtuu varmaan neljäsataa vinyylilevyä. Hylly on myös melko sopivan korkuinen, koska ajattelin sijoittaa myös levysoittimen sen päälle.

Tässäkin huoneessa ajattelin hoitaa vinyylikuuntelun ainakin aluksi kuulokkeilla, koska kunnollisen vahvistimen ja kaiuttimien hommaaminen ei tässä vaiheessa tulisi kyseeseen. Kuulokehommissa pääsisin varmasti alkuun paljon pienemmällä budjetilla. Täytyypä selvitellä millaisella laitteistolla olisi hyvä lähteä liikenteeseen...

0 kommenttia: