THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

perjantai 25. helmikuuta 2011

Vinyylilahjoituksia #1

Hifiharrastajien foorumilla jäsen Hardsoft kertoi saaneensa tuttavaltaan lahjoituksena 146 LP-levyä, joista suuri osa vieläpä aivan huippukamaa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Laitoin sanaa kiertämään työ- ja Facebook-kavereilleni. Lupasin antaa turhaksi jääneille vinyyleille uuden hyvän kodin. Toisen ongelmajäte kun saattaa olla toisen aarre.

Eikä aikaakaan, kun tärppäsi. Entinen työkaverini Kati lupasi lahjoittaa vanhat vinyylinsä minulle. Harmikseni hän oli juuri ehtinyt lupaamaan levyt siskolleen, joka oli jo ehtinyt käydä nappaamassa parhaat päältä. Mukaan oli lähtenyt mm. himoitsemiani Kissin ja Mötley Crüen vinyylejä. Paljon levyjä kuitenkin oli vielä jäänyt jäljelle.

Perjantain kunniaksi Kati sitten kävi tuomassa työpaikalleni kaksi muovipussillista levyjä. Joukossa oli muun muassa tukkaheviä kuten Teslaa, Cinderellaa ja Stryperia sekä David Lee Rothia. Eniten mieltä lämmitti ehkäpä  neuvostoliittolaisen tukkahevibändi Gorky Parkin samaniminen levy vuodelta 1989 sekä loistavat Miami Vice I- ja II -soundtrackit.

Tukkahevilahjoituksia
Joukossa oli paljon erilaisia kokoelmalevyjä, kuten legendaarisia Smash Hitsejä yms. Löytyipä kasasta myös Village Peoplea, Katri Helenaa ja Jamppa Tuomistakin. Täytyy vielä käydä lahjoitukset oikein ajan kanssa läpi. Kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen sekoitus monenmoista musaa. Kiitoksia kovasti vielä Katille!

P.S. Lahjoituksia otetaan edelleen kiitollisena vastaan ;)

0 kommenttia: